II. CSERHÁTI CSATANGOLÓ – Natúrparki vetélkedősorozat 2018

A CSERHÁT NATÚRPARK működtető szervezete, a Cserhát Natúrpark Közhasznú Alapítvány „II. CSERHÁTI CSATANGOLÓ” címmel vetélkedősorozatot hirdet általános iskolás diákok részére

Jelentkezési határidő a vetélkedőre: 2018. január 05, péntek 

Jelentkezési lap_II. Cserháti csatangoló

A csapatok a csatolt jelentkezési lap kitöltésével és e-mailben vagy postán való visszaküldésével jelentkezhetnek a vetélkedősorozatra!

N e v e z é s i  k a t e g ó r i á k:

  • általános iskola alsó tagozat (1- 4. osztály)
  • általános iskola felső tagozat (5 – 8. osztály)

A vetélkedőre kizárólag 4 fős csapatok jelentkezését várjuk a Cserhát Natúrpark településeiről, iskoláiból, intézményeiből. A csapatoknál nem feltétel, hogy iskolához kötődjenek, várjuk a civil szervezetek, tanodák, IKSZT-k, Művelődési Házak segítségét is a csapatok összeállításában.

Fontos, hogy a csapattagok állandó lakcíme egy Natúrparki településen legyen vagy Natúrparki település intézményébe tanuljanak!

 A vetélkedő sorozat 3 online fordulóból áll, melyet áprilisban egy döntő és ünnepélyes eredményhirdetés követ. Minden résztvevő csapat díjazásban részesül!

A felső tagozatos kategória nyertes csapat képviseli a Cserhát Natúrparkot 2018. május 19.-én a Pannontáj- Sokoró Natúrparkban megrendezésre kerülő II. Országos Natúrparki Vetélkedőn

A vetélkedő – korosztályok szerinti megkülönböztetéssel – fordulónként előre meghatározott elméleti és/vagy gyakorlati feladatokból áll, melyekről a vetélkedő csoportokat e-mailben értesítjük és melyek havonta letölthető formában kiírásra kerülnek a honlapunkon (www.cserhatnaturpark.hu)

Az egyes fordulók megoldásait e-mailben az info@cserhatnaturpark.hu címre kérjük eljuttatni, vagy postán illetve személyesen a Natúrpark székhelyére (3176 HOLLÓKŐ, Kossuth út 46.)

További információért keressenek az alábbi elérhetőségeken

       Ispánné Péter Éva

  Cserhát Natúrpark Közhasznú Alapítvány  3176 Hollókő, Kossuth út 46.

Tel/ Fax 32/379-273,  Mobil: 30/289-1946;  info@cserhatnaturpark.hu

 

Hozzászólások lezárva