Tudatos fejlesztéssel a natúrparkokért

A Magyar Natúrpark Szövetség és a Cserhát Natúrpark Közhasznú Alapítvány “Tudatos fejlesztéssel a natúrparkokért” címmel jól sikerült térségi szakmai egyeztetésen mutatta be a Magyarországi Natúrparkok Fejlesztési Koncepcióját.

A szakmai program keretében Dr. Kiss Gábor, a Hermann Ottó Intézet szakmai tanácsadója, a Magyar Natúrpark Szövetség szakértője ismertette a Magyarországi Natúrparkok Fejlesztési Koncepcióját; Dr. Szilvácsku Zsolt, a Magyar Natúrpark Szövetség alelnöke, szakértője beszélt a tájszintű együttműködések lehetőségeiről. Pekár István, a Cserhát Natúrpark elnöke, a MNSZ alelnöke beszélt a Fejlesztési Koncepció és a Cserhát Natúrpark kapcsolódási lehetőségeiről.

A szakmai előadásokat konstruktív beszélgetés követte a natúrparkok szerepéről és fejlődési lehetőségeiről. A fórumon vendégeink voltak a Tápió mentén tervezett Natúrpark képviselői is.

A rendezvény az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatásával a Magyar Natúrpark Szövetség „Tudatos fejlesztéssel a natúrparkokért” című (NEA-UN-15-SZ-1423) pályázata keretében valósult meg.

 

 

 

 

_MG_1049_MG_1146_MG_1116 _MG_1084 _MG_1083

 

Hozzászólások lezárva