III. CSERHÁTI CSATANGOLÓ – Natúrparki vetélkedősorozat eredmények

A vetélkedő 3 fordulójában elért pontszámok alapján 23 csapat vehetett részt egy vidám, interaktív környezeti nevelési napon, Hollókőn.

Ennek keretében került sor a III. Cserháti Csatangoló eredményhirdetésére.

Az alsó tagozatos kategóriában nagyon szoros versenyben a Szécsényi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Gimnázium 3 csapata végezett az élen. Második helyen a Cserhátsurányi és a Szécsényi Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola 1-1 csapata végzett. Harmadik helyezett azonos pontszámmal 2 bujáki, 1 cserhátsurányi és 1 terényi csapat lett, negyedik helyen pedig Varsány és Magyarnándor csapata végzett.

Felső tagozaton a bujáki Erdőlakók csapata végzett az élen, így ők képviselhetik a Cserhát Natúrparkot az országos Natúrparki Vetélkedőn, ami május 17-18-án lesz Hollókőn.

Második helyen egy cserhátsurányi csapat következett, míg a 3. helyezett ismét egy bujáki csapat lett, megelőzve a negyedik helyezett cserhátsurányi és szécsényi csapatot.

A vetélkedő díjazásához ajándékokkal, kiadványokkal, belépőjegyekkel és vezetet túrával hozzájárult a  Nógrád megyei Agrárkamara, a Bükki Nemzeti Park, az Ipoly Erdő Zrt.

Gratulálunk minden résztvevőnek, a felkészítő pedagógusoknak és sok sikert kívánunk az országos döntőn résztvevő bujáki diákoknak!

Hozzászólások lezárva