III. CSERHÁTI CSATANGOLÓ – natúrparki vetélkedő felhívás

A Cserhát Natúrpark Közhasznú Alapítvány  meghirdeti a

„III. CSERHÁTI CSATANGOLÓ”

    natúrparki vetélkedősorozatot általános iskolások részére

    N e v e z é s i  k a t e g ó r i á k:

  • általános iskola alsó tagozat (1-4. osztály)
  • általános iskola felső tagozat (5-8. osztály)

A vetélkedőre kizárólag 3 fős csapatok jelentkezését várjuk a Cserhát Natúrpark településeiről, iskoláiból, intézményeiből. A csapatoknál nem feltétel, hogy iskolához kötődjenek, várjuk a civil szervezetek, tanodák, IKSZT-k, Művelődési Házak segítségét is a csapatok összeállításában.

Fontos, hogy min. 1 csapattag állandó lakcíme egy Natúrparki településen legyen vagy Natúrparki település intézményébe tanuljanak a diákok!

A csapatok a csatolt jelentkezési lap kitöltésével és e-mailben vagy postán való visszaküldésével jelentkezhetnek a vetélkedősorozatra!

 Jelentkezési határidő: 2019. január 10, csütörtök 

Felhívás

 A vetélkedő sorozat 3 online fordulóból áll, melyet áprilisban egy döntő és ünnepélyes eredményhirdetés követ. Minden döntőbe jutott csapat díjazásba részesül!

A felső tagozatos kategória nyertes csapat képviseli a Cserhát Natúrparkot a 2019. májusában megrendezésre kerülő III. Országos Natúrparki Vetélkedőn!

A vetélkedő – korosztályok szerinti megkülönböztetéssel – fordulónként előre meghatározott elméleti és/vagy gyakorlati feladatokból áll, melyekről a vetélkedő csoportokat e-mailben értesítjük és melyek havonta letölthető formában kiírásra kerülnek a honlapunkon www.cserhatnaturpark.hu is.

Az egyes fordulók megoldásait e-mailben az info@cserhatnaturpark.hu címre kérjük eljuttatni, vagy postán illetve személyesen a Natúrpark székhelyére (3176 HOLLÓKŐ, Kossuth út 46.)

   További információért keressenek az alábbi elérhetőségeken

   Ispánné Péter Éva  munkaszervezeti koordinátor

   Cserhát Natúrpark Közhasznú Alapítvány  3176 Hollókő, Kossuth út 46.

   Tel/ Fax 32/379-273,  Mobil: 30/289-1946;  info@cserhatnaturpark.hu

A vetélkedő a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás programja támogatásával valósul meg

Hozzászólások lezárva