V. CSERHÁTI CSATANGOLÓ – Vetélkedő felhívás

clip_image006_0003


 

 

 

Egy év kényszerű kihagyás után újra meghirdetjük a Cserháti Csatangoló natúrparki vetélkedősorozatot.

Témája a Cserhát Natúrpark településeinek története, hagyományai, természeti és kulturális értékei, illetve a Magyarországi Natúrparkok.

A vetélkedőre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk 2 nevezési kategóriában:

általános iskola alsó és felső tagozat

A csapatoknál nem feltétel, hogy egy iskolához kötődjenek, az oktatási intézmények mellett várjuk civil szervezetek, Művelődési Házak, tanodák, szülők segítségét is a csapatok összeállításában. Fontos szempont, hogy minden csapatban legyen legalább 1 olyan csapattag, aki egy Cserhát Natúrparki településen lakik!

A vetélkedőre a csatolt jelentkezési lap kitöltésével és e-mailben való visszaküldésével regisztrálhatnak, de online is lehet jelentkezni a következő linkre kattintva:

https://forms.gle/QV28yQU43oEvwWFP7

 Jelentkezési határidő: 2022. február 25, péntek 

A vetélkedő sorozat 2 online fordulóból áll, a feladatlapokat – korosztályok szerinti megkülönböztetéssel – e-mailben küldjük el a vetélkedőre regisztrált csapatoknak, de letölthetők lesznek a www.cserhatnaturpark.hu  honlapról is.

Korosztályonként a legjobb eredményt elérő 10 – 10 csapat májusban egy közös élménytúrán vesz részt, ahol a döntőre és az ünnepélyes eredményhirdetésre is sor kerül.

A felső tagozatos kategória nyertes csapata képviseli a Cserhát Natúrparkot az Országos Natúrparki Vetélkedőn

   További információért keressenek az alábbi elérhetőségeken:

Ispánné Péter Éva

Mobil: 30/289-1946;  e-mail: info@cserhatnaturpark.hu

Hozzászólások lezárva